Annuleren of retourneren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. 
Annuleer je de bestelling, nadat deze verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Als Nour Lifestyle al een betaling heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, terugstorten. 

 

Retouren/Herroepingsrecht - 14 dagen op zicht

Je hebt een zichttermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou gemaakte producten of speciaal voor jou bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Al in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Nour Lifestyle zal de gehele aankoopsom, inclusief eventueel berekende verzendkosten terugstorten. De verzendkosten voor het retourpakket zijn voor jouw rekening.

De kosten per retourpakket bedragen ongeveer:

    Nederland
(via PostNL)
België Overige EU landen
0 - 10 kilo   6,75 euro  
13,75 euro

 15 - 30 euro
10 - 30 kilo   12,40 euro


Bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling zal worden teruggestort. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dien je schriftelijk aan Nour Lifestyle door te geven. Dit kan via e-mail of post. Vermeld hierbij in ieder geval jouw volledige naam en factuurnummer. Voor het terugbetalen van al betaalde bedragen hebben wij ook jouw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je de betaling aan Nour Lifestyle hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel al betaalde bedragen worden zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van het retourpakket terugbetaald.

Retouradres:

Nour Lifestyle
Duwboot 46
3991 CE  HOUTEN