Woonaccessoires

Handgemaakte woonaccessoires uit Egypte

 
Schaal Noba multi
€ 22,50
Schaal Asfoera naturel
€ 15,00
Schaal Foda naturel
€ 9,95
Schaal Aziza naturel
€ 22,50
Schaal Siwa L naturel
€ 35,00
Schaal Siwa M naturel
€ 22,50
Schaal Mtiaz naturel
€ 30,00
Schaal Ferida naturel
€ 22,50

Woonaccessoires

Woonaccessoires voor de juiste sfeer in huis, bij Nour Lifestyle vind je schitterende woonaccessoires van palmblad. Allemaal handgemaakt door lokale vakvrouwen in Egypte. De manden zijn niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens handig om allerlei spullen in op te bergen. 

Daarnaast heeft Nour Lifestyle dienbladen van koper en aluminium. De dienbladen van Nour Lifestyle zijn handgemaakt met prachtige Arabische patronen of een geslagen motief. In combinatie met de onderstellen een handige bijzettafel. De onderstellen zijn gemaakt van onbewerkt hout en inklapbaar.

Kaarshouders als decoratie, voor de sfeer, voor donkere winteravonden of juiste warme zomeravonden. Nour Lifestyle heeft kaarshouders van de mooiste materialen zoals verzilverd koper, albast en (gekleurd) terrracotta. En ze zijn allemaal met de hand gemaakt in Egypte, dus stuk voor stuk uniek.

Alle producten in de webshop zijn direct uit voorraad leverbaar en worden na bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden, dus snel in huis! Het is ook mogelijk om ze eerst te bekijken, kom dan langs in de showroom.