Welcome to Our Website

Een slimme keuze voor je portemonnee

Wie zegt dat kwaliteit altijd duur moet zijn? Zeker als het gaat om een tweedehands traplift, kun je flink besparen. Denk er maar eens over na: waarom zou je de hoofdprijs betalen voor iets nieuws als een traplift die al eerder gebruikt is, dezelfde functies biedt? We hebben het hier over prijzen die tot wel 50% lager liggen dan de nieuwprijs, wat een behoorlijke besparing op je budget kan betekenen. En dat zonder in te leveren op kwaliteit of comfort.

Bovendien is het kopen van een tweedehands traplift niet alleen op de korte termijn voordelig. Deze liften zijn gebouwd om jaren mee te gaan en met het juiste onderhoud behouden ze hun waarde. Mocht je de traplift in de toekomst niet meer nodig hebben, dan kun je hem weer verkopen en een deel van je investering terugkrijgen. Zo is het niet alleen een slimme keuze voor nu, maar ook voor later.

Duurzaam en verantwoord

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het kiezen voor een tweedehands traplift een ecologisch verantwoorde keuze. Door een bestaande traplift opnieuw te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid afval en dragen we bij aan de circulaire economie. Het is een concrete stap in de richting van een groenere planeet, en daar kan iedereen zich toch in vinden?

Wat veel mensen niet weten, is dat trapliften uit veel verschillende materialen bestaan die niet makkelijk afbreekbaar zijn. Daarom is hergebruik zo’n goede optie. Niet alleen de lift zelf, maar ook onderdelen zoals de rail en de stoel kunnen na grondige inspectie en eventuele vervanging van slijtageonderdelen nog jaren mee.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het aanschaffen van een tweedehands traplift betekent niet dat je concessies doet aan kwaliteit of betrouwbaarheid. Integendeel, bij 123Trapliften worden alle gebruikte trapliften grondig gecontroleerd en waar nodig gereviseerd. Ze voldoen daarmee aan strenge normen en worden geleverd met een volledige garantie. Zo geniet je van topkwaliteit tegen een fractie van de prijs.

Klanten die je voorgingen zijn lovend over hun ervaringen. Ze benadrukken de goede service, snelle installatie en de uitstekende staat waarin hun traplift verkeert. Deze feedback onderstreept dat tweedehands absoluut niet tweederangs hoeft te zijn.

Past bij jouw thuis

Een veelvoorkomende zorg is of een traplift wel past in de eigen woning, vooral als het gaat om een traplift voor smalle trap. Gelukkig biedt 123Trapliften uitkomst met modellen die zelfs voor de meest uitdagende trappen geschikt zijn. Of je nu een rechte trap hebt of eentje met bochten, er is altijd een passende oplossing.

Voor die smalle trappen is er bijvoorbeeld de Otolift Air – geroemd om zijn compacte ontwerp. Dit model heeft ’s werelds dunste enkele rail en past daardoor perfect op trappen waarbij elke centimeter telt. Met deze innovatieve oplossingen past comfortabel bewegen door je huis altijd binnen de mogelijkheden.

Installatie en service

Het installeren van een tweedehands traplift is werk voor professionals, en daarom neemt 123Trapliften dit volledig op zich. De installatie wordt binnen een halve dag uitgevoerd door gespecialiseerde monteurs die ervoor zorgen dat alles veilig en correct werkt. Na installatie krijg je uitgebreide uitleg over het gebruik van je nieuwe aanwinst.

En wat als er iets aan de hand is? Geen nood, want dankzij het onderhoudscontract kun je rekenen op snelle en deskundige service, dag en nacht. Zo blijft jouw mobiliteit in huis altijd gewaarborgd en kun je met een gerust hart gebruikmaken van je traplift.